Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

Jobba hos oss

Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

Lediga jobb finner du här nedan.

Eget företag?
Har du eget företag och specialistkompetens som matchar vårt verksamhetsfält? Hör av dig till VD Carina Ejdelind för en förutsättningslös dialog på telefon 0430-78780.

Vår personalidé

Vår personalidé är att ge välutbildade människor möjlighet att utvecklas både som individer och i sina yrkesroller, så att vi tillsammans med stort engagemang, kan erbjuda god och nära vård, och skapa ett arbetsliv som främjar hälsa, såväl för oss själva som för våra kunder.

.
.

Målsättning

Vår målsättning är att ha en hög kunskapsnivå som väl motsvara de tjänster vi har att erbjuda. Vi vill ge våra kunder det bästa på marknaden, och möta deras mångfacetterade behov, samtidigt som vi erbjuder personligt omhändertagande och service på ett sätt som bara det lilla företaget kan. För att vara säker på att lyckas med det tar vi hjälp av kompetenta underleverantörer inom våra verksamhetsfält som kompletterar vår egen erfarna och kunniga personal.

På vår distriktssköterskemottagning kan du få hjälp med bl.a

Är du sjuksköterska eller undersköterska?

Är du intresserad av att arbeta på en familjär husläkarmottagning med god arbetsmiljö, nära samarbete mellan all personal,  gott patientbemötande, hög tillgänglighet, och där du som enskild medarbetare har stor betydelse?  Vår mottagning har högst rankning i Regionhalland vad avser patientbemötande  och det är vi oerhört stolta över.

Vi kommer under våren och sommaren behöva stärka upp vår bemanning då ordinarie personal är lediga!

Hör av dig till carina.ejdelind@laholmshalsan.se  eller 0736/408814 om du blir nyfiken och intresserad.