Jobba hos oss

/Jobba hos oss
Jobba hos oss 2019-01-07T16:34:37+00:00
Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

Jobba hos oss

Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

JUst nu söker vi en ny kollega med beteendevetenskaplig kompetens.

Eget företag?
Har du eget företag och specialistkompetens som matchar vårt verksamhetsfält? Hör av dig till VD Carina Ejdelind för en förutsättningslös dialog på telefon 0430-78780.

Vår personalidé

Vår personalidé är att ge välutbildade människor möjlighet att utvecklas både som individer och i sina yrkesroller, så att vi tillsammans med stort engagemang, kan erbjuda god och nära vård, och skapa ett arbetsliv som främjar hälsa, såväl för oss själva som för våra kunder.

.
.

Målsättning

Vår målsättning är att ha en hög kunskapsnivå som väl motsvara de tjänster vi har att erbjuda. Vi vill ge våra kunder det bästa på marknaden, och möta deras mångfacetterade behov, samtidigt som vi erbjuder personligt omhändertagande och service på ett sätt som bara det lilla företaget kan. För att vara säker på att lyckas med det tar vi hjälp av kompetenta underleverantörer inom våra verksamhetsfält som kompletterar vår egen erfarna och kunniga personal.

Vi söker nu en ny kollega med beteendevetenskaplig kompetens, socionom eller psykolog, gärna med KBT-kompetens, med intresse för både företagshälsovård och primärvård.  Vår nuvarande organisationskonsult/KBT-terapeut, Maria Rundqvist, kommer under året pensionera sig.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete, där du har möjlighet att använda och utveckla din kompetens och vår verksamhet.

Som beteendevetare/organisationskonsult inom företagshälsovården kommer Du att arbeta med stressrelaterad ohälsa, tjänster inom det organisatoriska och sociala arbetsmiljöområdet, utredning och kartläggning, chefs- och grupputveckling, krishantering, motiverande samtal, utbildning, rehabilitering och organisationsutveckling. Du agerar på individ- ( cirka 70%) grupp- och organisationsnivå (cirka 30%) och är ett konsultativt stöd till cheferna inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. Rehabiliteringsarbetet bedrivs i nära samarbete med den sjukskrivne och dennes chef för tidig och hållbar arbetsåtergång.

På husläkarmottagningen ansvarar du för individuella behandlingsinsatser och teambaserad rehabilitering. Hör av dig!

Kvalifikationer
har beteendevetenskaplig bakgrund på högskolenivå
är intresserad av arbetsmiljö och att medverka till att skapa ett hållbart arbetsliv
kompetens med KBT-inriktning är en merit liksom erfarenhet från våra båda verksamhetsgrenar

kan och vill arbeta med evidensbaserade metoder

Utvecklingsorienterad och nyfiken
har god social och pedagogisk kompetens

Kundorienterad och affärsmässig
är initiativrik och vill arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta

Anställning

Tillsvidareanställning, omfattning, lön och tillträdesdag efter överenskommelse.

VD Carina Ejdelind 0430/78780