Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

Jobba hos oss

Här kan du läsa mer om vår Personalidé och vår målsättning. Vill du veta mer om Laholmshälsan, så finner du det här.

Vi är självklart kollektivavtals-anslutna.

Lediga jobb finner du här nedan.

Eget företag?
Har du eget företag och specialistkompetens som matchar vårt verksamhetsfält? Hör av dig till VD Carina Ejdelind för en förutsättningslös dialog på telefon 0430-78780.

Vår personalidé

Vår personalidé är att ge välutbildade människor möjlighet att utvecklas både som individer och i sina yrkesroller, så att vi tillsammans med stort engagemang, kan erbjuda god och nära vård, och skapa ett arbetsliv som främjar hälsa, såväl för oss själva som för våra kunder.

.
.

Målsättning

Vår målsättning är att ha en hög kunskapsnivå som väl motsvarar de tjänster vi har att erbjuda, och som ger oss förutsättningar att ge våra patienter högklassig vård. Vi vill ge våra kunder och patienter det bästa på marknaden, och möta deras mångfacetterade behov, samtidigt som vi erbjuder personligt omhändertagande och service på ett sätt som bara det lilla företaget kan. För att vara säker på att lyckas med det kompletterar vi vår kunniga  och erfarna personal, med kompetenta underleverantörer inom våra verksamhetsfält.

På vår distriktssköterskemottagning kan du få hjälp med bl.a

Är du sjuksköterska? Undersköterska? Distriktssköterska?

Är du intresserad av att arbeta på en familjär husläkarmottagning med god arbetsmiljö, nära samarbete mellan all personal,  gott patientbemötande, hög tillgänglighet, och där du som enskild medarbetare har stor betydelse?  Vår mottagning har högst rankning i Laholm vad avser patientnöjdhet  och det är vi oerhört stolta över. Just nu har vi inga lediga tjänster, men man vet aldrig vad som händer framöver.

Hör av dig till carina.ejdelind@laholmshalsan.se eller 0736/408814, eller  Anna, Nora, eller Annika på 0430/78780 om du blir nyfiken och intresserad.