Bli patient hos oss

Välkommen att bli patient hos oss!

Du som patient kan själv välja vilken vårdenhet du vill gå till, vilket är grundtanken med vårdvalsmodellen. De vårdenheter i Laholm som erbjuder sjukvård enligt vårdvalsmodellen har alla, liksom vi, blivit godkända (ackrediterade) av Region Halland.
Läs mer om vårdvalet

På Laholmshälsan möter du engagerade läkare och sköterskor som vill ge bästa möjliga vård till dig och dina närmaste. Vi har lång erfarenhet av primärvård. Senaste patientmätning gav oss Laholms bästa betyg, bl.a. för god tillgänglighet, service och vårt vänliga bemötande. Laholmshälsan anses i denna mätningen vara bäst i Laholm och 2:a i hela region Halland. Vårdcentralen och företagshälsovården, två delar av samma verksamhet, arbetar tätt tillsammans i vardagen och det innebär en resursförstärkning i kunskap och praktik. Det kostar inte dig något att vara registrerad som patient hos oss. Varje år görs oberoende utvärderingar om hur Laholmshälsans patienter upplever den vård vi ger. Den senaste kan ta del av här:  Vad tycker våra patienter? .

Vi är ett alternativ när du väljer vårdenhet inom Region Halland. Det spelar ingen roll om du bor i eller utanför kommunen. Alla är Välkomna!

Så här gör du – Fyra alternativ:

Eftersom vi är del av Vårdvalet i Halland, så är det Region Halland som administrera vart du som patient är skriven.

  1. Genom att logga in på 1177.se och gör ditt vårdval, där du kan välja oss, Laholmshälsan-Laholm. Lite längre ner så finner du en Steg-för-steg guide på hur du gör. Fördelen med att göra det direkt på 1177.se är att ditt val går slår igenom direkt och du kan direkt kontakta din nya vårdcentral för att exempelvis boka tid
  2. Har du inte tillgång till tex. bank-id eller hjälper någon som inte har tillgång till internet, så går det utmärkt att fylla i denna blanketten: Vårdvals blankett  och lämna in den hos oss.
  3. Kontakta oss så skickar vi gärna en blankett till dig
  4. Fråga oss när du är på besök nästa gång, så hjälper vi dig.

För att göra det så enkelt som möjlig har vi sammanställt en enkel guide, som du finner här: 

Behöver du hjälp eller har några andra frågor om varför du ska bli patient hos oss?Välkommen att kontakta oss eller varför inte bara titta in till oss.